Leie lokaler?

Albatross Senter ligger i naturskjønne omgivelser ved Sveio Golfpark i hjertet av Haugalandet. På bakkeplan finnes vestibyle med resepsjon, eksklusiv våt-spa og veletablert treningssenter. I senterets øvre etasje huses legesenter, fysioterapi, urologi/ortografi, samt frie konsulentyrker.

Kontaktperson for utleie: 
Per Bjørn Habbestad
900 355 38 // pbh@habitatmci.com

I en egen fløy i senterets andreetasje samles all helserelatert virksomhet som legesenter, fysioterapi og urologi/ortografi. Felles venterom og heisfasiliteter er naturligvis ivaretatt. Det er to ledige lokaler i denne seksjonen på henholdsvis 17 m2 og 38 m2, og disse kan leies hver for seg eller samlet.

Med spektakulær panoramautsikt over fasjonable Sveio Golfpark utgjør Albatross Nest blant Haugalandets aller mest spennende kontorfasiliteter. Hele seksjonen på drøye 300 m2 står per i dag ledig, og kan enten leies i sin helhet eller som enkeltkontor som del av et kontorfellesskap. Med treningssenter og spa i underetasjen, og golfbane like utenfor døren, utgjør dette en unik mulighet for et selskap som ønsker kontorfasiliteter i hjertet av Haugalandet.